SUP Paddletennis bestyrelsen Introduktion

- Nov 20, 2017-

Fra USA Hawaii i de seneste år er blevet en paddle surfing, fejet verden af sport. Padle surfer, også kendt som lodret pagaj engelsk, dens fulde navn er stå UpPaddle, omtales som SUP.

SUP er en af de mest populære pagaj vandsport. Denne sport bruger et surfbræt og pagajen til at surfe på vandets, afprøvning af styrken og koordineringen af menneskelige væsener, og erobre hjerter af alle, der elsker vandsport. Denne sport er tidligere end surfing, og de fleste mennesker kan mestre det. Selv i padle surf bord gøre yoga.

Som surfing er populære, nogle for forvaltningen af et stort antal studerende surfing instruktør, besluttede at opføre en bedre synsfelt i surf station, let at iagttage omgivelserne, men også bidrager til den kraftige stigning over afstanden, men på tidspunktet der var ingen SUP bord dedikeret, ved hjælp af en fælles længde surfbræt og enkelt oar.

Forskellig fra ikke professionelle spillet spilleren ikke kan løse surfing, padle surf board er mere generøs, dermed lettere at forstå balancen, og operatøren hænder mere end en pagaj, der effektivt undgå bevægelser til at stå to mest vanskelige link armen skiløb og surfing op, endda rookie spillet spilleren kan straks for at komme i gang.

Surfing kan og skal i en bølge af tilfælde er helt anderledes, selv i ingen bølge pagaj sagen, kan bruge pagaj acceleration, så selv i indre vandveje floder og søer, padle bevægelse kan stadig udføres, dybest set svarer til stående til sejlsport , motion er mere indlysende.