Er alle samme bræt?

- Nov 20, 2017-

Der er mange grunde til, at bestyrelserne er forskellige.


Materiale: Generelt (alt kan bruges), gode varer er ikke billige, billige varer er ikke gode. Gode mærker bruger generelt materialer af god kvalitet. Det bedste bord er lavet af trådtegning luftpude materiale og nylon garn af top kvalitet, så styret har højere styrke. Tegne nummer, jo lavere er flexboardkortet. Nogle mærker vil bruge dette som et reklamepunkt, og du kan føle det selv.


Tykkelse: Jo tykkere bordet er, desto sværere er det. Derfor er nogle af rådene, at store kunder bruger tykke boards. Det tykkeste bord er 15cm. Nogle mærker forsøger også at gøre mere tykt bord, men bestyrelsens erfaring er meget dårlig, fordi for langt væk fra vandet, kan det ikke være godt under drift.


Form: De fleste mærker producerer brædder af forskellig form og størrelse for at imødekomme de forskellige forbrugers behov. Generelt er mærket 320CM ligner hinanden, men der er stor forskel på de forskellige mærker af surfbrættet og racingbrættet. Formen af halen kan for eksempel være meget anderledes, så hver plade har en anden følelse og ydeevne.


Finner: der er mange typer finner, men generelt opdelt i to typer. Den ene er fast på bordet og bordintegration, det ene er behovet for at installere på tavlen. De finner, der er integreret med bestyrelsen, er generelt holdbare. De kan modstå stærke slagtilfælde uden skade og har en vis grad af fleksibilitet og fleksibilitet. Men det betyder også, at deres ydeevne er lidt værre end hårde finner. Finner er normalt installeret på et bord med små bolte eller stik. Finnerne er gode, men også mere skrøbelige. Du bør være mere opmærksom på brædderne, når de begynder og vender tilbage til kysten, og pas på ikke at røre sten.


Vægt: Generelt er vægten af brættet forskellig på grund af mængden og kvaliteten af det PVC, der anvendes i brættet. Hvis hele styret tilføjer et lag på 0,8MMPVC, vil det øge en masse vægt. Mærker laver forskellige brædder ifølge brugerens forskellige brædder. Hvis du er letvægt og du skal gå langt til stranden, ville et lys bord være bedre for dig. Men hvis du vil gøre en række vandski, surfing, rafting og andre sportsgrene, så vil et lidt stærkere og lidt tungere bord være mere egnet til dig. Men med den hurtige udvikling af bordteknologi må det måske ikke komme i fremtiden, der vil være lettere og stærkere bord, lad os vente og se.